Lysarbejde til Jorden.

D.15.9.2017 Den Kosmiske Moders energi

 Maêdna

Maêdna

Den Kosmiske Moderenergi

Energiarbejde som åbner for, at denne energi kan komme ind til Jorden. Det er en ny energi til Jorden. Læs evt blogindlæg fra energiarbejdet.

D.21.8.2017 The Golden Globe

Opretningsarbejde til Jorden med den Gyldne nøgle. The Golden Globe

Et skabelses arbejde på et nyt connect mellem Jordens 2 halvdele, som danner en ny udvidet form

D.1.8.2017 Livets træ. Yggdrasil – its alive

Livets træ

Livets træ

Yggdrasil – its alive

Dette er en energihistorien om hvordan Livets træ blev repareret og energien igen kan flyde frit gennem stammen . Det havde flere svære skader, men de kunne arbejdes med via en person, som holdt energien til dette fantastiske træ

D.22.7.2017 Tadre Mølle

Tadre Mølle – Elverdamsåen

Tadre Mølle

Tadre Mølle – Elverdamsåen

Energiarbejde i området ved Tadre Mølle, som arbejdede med at forene urkraften fra Jorden med universets urkraft, så energisystemet på Jorden kunne komme til at ånde på en ny måde.

Det var et meget tungt og trægt arbejde, der gudskelov havde 5 mænd med til arbejdet. Der skulle råstyrke til at få dette arbejde til at fungere.

D.6.7.2017 Picos Del Europa – Nøglen

Den gyldne nøgle

Handler om et energiarbejde i Nord Spanien, efter d. 12. port åbnede eller gennem den 12. port. Et energiarbejde der kobles til Caminoen og som arbejder med en gylden nøgle, som er erhvervet efter integrationen af Gudinden Hathor. Dette arbejde lirker sig ind i Jordens centrum via en specialnøgle og lirker de jordiske lag op så der kan arbejdes derinde.

D.30.5.2017 Præstinden Sorte Sara

Sara, Sara Kali eller Sara Tamare. Det har været umuligtlænge at finde ud af hvem de er hvem i energien og hvorfor energien hele tiden melder ind.

Vi må erkende at vi ikke er færdige med den historie og søger hjælp hos Frejas fra Frejas Hjerte i Vordeingborg for at belyse, finde indsigt og klarhed.

D.16.5.2017 Magnes 3 krystaller

Magne er, sammen med Freyja, vores 2 vigtigste Nordiske Guder.

De holder hver en vifte af energier til de feminine og maskuline energier. Der blev åbnet for dem begge på en tur til Samsø efteråret 2016. Magne er måske Thors bror. Ikke en kendt kriger i front, men en fantastisk stor, munter og magtfuld energi, som vi har nydt at været guidet af.

Han gav mig en pose med 3 krystaller, som jeg downloadede senere samme dag. Dette er beskrivelsen af de 3 meget specielle energier

D.27.4.2017 Det store skift

Click here to add your own text

D.25.9.2015 AyiShaTaTah Den Universelle Moder

Den Universelle Moder energi begyndte at komme igennem og hjælpe os i vores arbejde i efteråret 2015.

Du kan læse mere i blog indlægget

Lysarbejde til Jorden

Det første arbejde for Jorden var tilbage i 2011, hvor vi blev guidet til England for at arbejde ved en brønd. En brønd jeg ikke kendte, men som i den grad blev et omdrejningspunkt for mange rejser siden. Brønden i Chalice Well i Glastonbury er sagnomspunden og blev et fantastisk møde i energierne. Ikke mindst de Hellige Kilder der løber gennem byen, som senere blev inspiration til KildeKrystallen. De feminine energier og deres indstrømning til Jorden, blev stille og roligt vores drivkraft. Ikke fordi vi vidste noget om det, men fordi det drev os ud over kanten den ene gang efter den anden.

Læs blog indlæg om Lysarbejdere