Healing, Balancering og Centrering til mennesker og dyr

.

Det koster  750,- kr. for en behandling uden kørsel.

(Behandlingen tager ca 1,5 time)
Jeg tager ikke penge for kørsel, når afstanden er under 10 km fra Slangerup.

.

Det koster  850,- kr. for en behandling inkl. kørsel

(Behandlingen tager ca 1,5 time )
Jeg kører primært i Nordsjælland. Skal jeg længere kan der komme lidt ekstra til kørsel.

.

Det koster 650,-kr for en fjernbehandling

(En fjernbehandling tager ca. 1 time ialt)
Her aftaler vi også et tidspunkt for behandlingen.
Jeg sender information fra behandlingen via sms eller mail, om det jeg har arbejdet med.

.

Jeg kan kontaktes via mail: miadannesboe@gmail.com

Eller sms til mobil 30  29 64 25

Energiarbejde

Energiarbejde for mig er rigtig mange ting, men dækker både heling, balancering, centrering, opgradering, opretninger, energetisk kranio sakral, fysisk energibehandling,  relationsarbejde mellem individer, regressions arbejde og opsætning af portaler over områder mm.

Derudover arbejder jeg med at skabe healings krystaller med forskellige intentioner.

Mit energiarbejde er både til dyr og mennesker, områder og energisteder på jorden.

Energiarbejde / Balancering til mennesker og dyrJeg har fået mange værktøjer med i min rygsæk, og synes  det er sjovt og spændende at udvikle den måde jeg bruger dem på og lære dem at kende.

Et energiarbejde tager altid sit udgangspunkt i en problematik, man ønsker en ændring til.
Ud fra den snak der opstår, og den energi jeg registrere, bygges der en energi spænding op.

Det er den energi jeg arbejder på og med.

Der vil blive lavet en scanning af problematikken for at finde de aspekter der skal indgå i energiarbejdet, og så vil selve arbejdet begynde at køre med diverse hjælpere.

Det kan arbejde sig i mange retninger, alt efter hvor behovet for hjælpen er størst. Min opgave er at prøve at opfange de signaler og beskedder der kommer, når jeg åbner for energien og derudfra samarbejde med det der kommer.

Jeg arbejder primært med stjerne energierne i den ny tids energier, men der kan sagtens komme andre energier ind over også. Det kommer an på hvem jeg arbejder med og hvad individet har brug for.

Der er stor forskel på om individet har en fysisk problematik, eller om der arbejdes på en spirituel balancering.

Samarbejdspartnere

Jeg har mange samarbejdspartnere, som har hver deres speciale, og de dukker op af sig selv, efterhånden som arbejdet skrider frem.

Jeg har en del primære guider, og jeg har et tæt samarbejde med Shenyia som er min primære guide.

De seneste år er jeg blevet bevidst om et meget tæt samarbejde med Alvaron. En kerubisk Mester, som guider både min hest Elanyie og jeg. Det har været lidt af en rejse og har skabt flere krystal serier som jeg sælger på min hjemmeside.

Derudover har jeg  et samarbejde med Magne, Odin og Freyia.  Guder fra vores Nordiske rige, som bestemt er lidt af en oplevelse at have et samarbejde med.

Energiarbejde / Balancering til mennesker og dyr

  • – Og endelig har jeg et bevidst samarbejde med min hest, som har sit helt eget speciale i forbindelse med forløsning af følelsesmæssige ubalancer. Hun er ikke til stede fysisk, men jeg connecter til hende “op over”. Vi arbejder løbende med vores teknik sammen og får hjælp af en der kan telepati til dyr.

Jeg arbejder primært i neutral feltet. Dvs flow feltet, O feltet eller balance energien.
Dvs jeg arbejder med at genoprette ubalancer, man har i sit energisystem, men jeg oplever mere og mere, at opretning ikke kan står alene. Der skal ind imellem skabes i energien. Skabes nye forbindelser, repareres , indsættes manglende dele  mm.

Disse for mig nye værktøjer, arbejder så anderledes, at jeg ikke har ord for dem endnu, men de laver små mirakler for dem der har brug for det. Det er meget spændende.

Jeg kører primært ud – og mest i Nord Sjælland

Hunde og katte foretrækker jeg arbejde med hvor de bor.

Energiarbejde / Balancering til mennesker og dyrHeste foretrækker jeg at arbejde med i deres boks, et ridehus eller lille fold, hvor de kan stå frit og ikke skal forholde sig til andre heste mens arbejdet står på.

Mennesker kan sidde / ligge på en briks, en sofa eller god lænestol, hvor man kan have et tæppe om sig og mulighed for at lukke øjnene i perioder af arbejdet.

Det er lidt forskelligt om jeg gerne vil have fat fysisk, men mere og mere arbejder jeg siddende på gulvet, stående eller en stol i nærheden.