Den Kosmiske Moder

Maêdna

Maëdna

D.15.9.2017

Da vi sætter os til rette, begynder de første energier melde ind, at vi skal arbejde idag.

Der kommer flere igennem, som vi har arbejdet aktivt med igennem flere år og vi støttes op af vores nordiske Guder som Magne og Freyja, Merlin, Ayishatatah, den Universelle moder mm. Der er mange hjælpere

Vi sætter os til rette. Får billeder og ord på dagens arbejde, som handler om et balancepunkt i hjertet med adgang til kosmos og Moder jord.

Malene kanaliserer: Magne kommer igennem.

I går i lys og I går i mørke, men I går fremad, indad, opad og udad. Nogengange går I tilbage til et ståsted for at hente noget I skal have med, og så bevæger I jer videre. Med mange hjælpere.

På den måde arbejder hele universet sammen. Som et. Vi kommer ikke idag med nye store opgaver. I skal ikke ud i verden. Tiden er ikke til det.

Genopretningen sker her. Lige her hvor I er og I skal bruge jeres eget indre balancepunkt. Balancepunktet i hjertet med adgang til kosmos og moder jord.

(Der åbner sig en energi over os. En energi, en ny energi, der skal formidles ned til Jorden)

Magne viser det nye halssmykke, som kom til huset netop på denne dag. Tag det i hænderne, siger han.

Energien bygger op og begynder at strømme. Mens den strømmer vælter det ind med billeder af mennesker der skal herfra og mennesker i hjertesorg. Mange, der har brug for forløsning.

Energien skal hjælpe de mange der ikke kan komme videre, da de ikke kan indse at de ikke kommer nogen vegne. Hjertesorg og smerte blokere mange mennesker for at  åbne for deres hjerte  og vågne op til en højere bevidsthed. Mange mennesker har brug for denne energi, så de kan komme videre. De skal skubbes lidt og puffes lidt til energietisk. Så de kan bryde blokeringen og rejse sig. Som vi sagde tidligere. Mange mennesker er i knæ og kan ikke se ind i den nye matrix. At der er en anden verden med en lettere tilgang til sjælen og en højere bevidsthed. Og de skal udvikle sig. Det har de sagt ja til. Det er en del af det at være på jorden. At tage del i udviklingen.

Det handler energien idag om. Hjælpe mennesker med at åbne deres hjerter. Så de kan rejse sig.

Vi lader energien arbejde med jer og med menneskeheden, for Jorden og for Kosmos. Forløsning af hjertesorg og smerte på det ubevidste plan. Den energi der kommer ned idag, er en hjælp til det.

Energien der kommer ned er en Moder energi. en energi der arbejder sammen med de energier vi er vandt til at arbejde sammen med. Ayishatatah, Ina Ona Annaha, Karraha a Annaha.

Dette er en moderenergi der holder Jorden. Ikke “kun” en omsorgsenergi, men også en skarp energi, der kan sige fra og skære igennem. Forløse og opløse. Hun er i total balance med sit maskuline aspekt. Det er hendes energi der kommer ned og skal bæres i smykket. En stærk feminin kraft i balance med sin maskulinitet. Der er noget indianer over hende. Urkvinde, Kosmisk urkvinde.

Hun stiger ned. Kommer ned og lægger sin energi på Jorden. Vi lader energien flyde igennem os og til Jorden.

Hun siger, at hun ikke erstatter de energier vi kender, men arbejder på nogle nye planer. Denne energi arbjder meget på det ubevidste. Vi siger ja til at integrere den og lade den flyde igennem os og til Jorden. Det er ekstremt stærk energi at sidde i. Den skal have banet vejen for at kunne flyde hertil. Der er ligesom ikke plads til den, så der skabes plads til den mens vi sidder med den.

Det handler om at sætte folk fri. Opløse og forløse fortrængninger, så man kan åbne for sin sjæskontakt og alt det nye.

Malene kanalisere og prøver at få hendes navn.

Maêdna. Udtales med en meget høj energi og det staves måske med streg over e’et. Meget smukt navn men udtalen vigtig.

Energien skal lægges ud i matrixen, så den kan arbejde i det ubevidste. Energien går ind og opløser det, krakelerer det. Det vil ryste folk lidt, men det skal til. Det er vigtigt vi kommer med videre.

Energien flyder mens vi sidder med den. Ud på Jorden og ud i matrixen. Igennem matrixen. Rammer feltet og begynder forstyrre det.

Energien er nu født på Jorden og skal nu bevidstgøres, så den kan hjælpe langt omkring.

Den arbejder med det kosmiske og det jordiske i balance.

Energien runder af.

Den Kosmiske Moder energi runder af.

Vi takker

Malene, Sesilje og MiaSabina