D. 3.3.2018  Energiarbejde til Jorden

Tilblivelse af Jordens kosmiske Pranafelt -Temaet for i dag er Fred.  

 

Malene kanaliserer :

Det er en meget stor maskulin energi fra Orion der kommer igennem. En meget kraftig energi og struktørløs. Han kommer fra Orion for at hjælpe os med det arbejde vi skal lave idag.Han fortæller at han kommer med flere for at hjælpe os med vores opgave. Vi er i familie og han fortæller de har været her længe. Siden tidernes morgen.

 

Han fortsætter:

Det er en spændende tid, men det er en meget udviklende tid. Ikke alle kan se, men I hører alle kaldet, om I vil det eller ej. I arbejder I det og I fungerer som Universets hjælpere om I vil det eller ej.

Temaet for idag er Fred.

Dyb grundlæggende fred i Moder Jord og i Menneskeheden.

Mange har lukket af for følelsen af fred.

Mange mærker ikke freden i sig selv.

Konstant er de påvirket af stress og uro og bekymringer.

Det er på tide at flere begynder mærke fred i sig selv. Vi søger derhen hvor mennesket er klar til at modtage fredens energi.

Hjertets fred.

Vi beder jer fylde jeres hjerter med fred. For at lave dette stykke energiarbejde, vi skal lave idag, skal vi fylde vores hjerter med fred.

Fred til Moder Jord, til jer selv og til de andre. Vi beder jer fylde denne fredens energi ind i jeres krop og i jeres sjæl. Lader jer fylde op. På denne måde forstærker i den opgave I skal lave idag. Se jer omkring på Jorden. Se hvordan ufreden hersker mange steder.

Mange mennesker rundt omkring søger også fred. Træder ud af ufreden. De vil ikke mere. Lad os idag understøtte alle de mennesker der søger at gå fredens vej.

Som mærker opbakning og mod til til at gå Fredens vej. Jo flere mennesker der finder modet til at træde ud af ufreden i tanker, følelser og handling, jo lettere vil balancen genoprette på jorden. Det vil ske over tid.

Mange mennesker næres af ufred, men lad os hjælpe dem der er klar til at sadle om. Dem der har kaldet i deres hjerter, men mangler hjælp til hvordan de skal handle på det.

 

Først kom LYSET.

Så kom KÆRLIGHEDEN

Så kom den dybe FRED

 

Mærk freden i jeres indre. Mærk hvordan den fejer bekymringerne bort. Eliminere alt det der skaber ufred. Både fysisk, psykisk og mentalt.

Lad jeres energi hver især fører jer derhen, hvor i guides til i dag, for at arbejde.

Den store maskuline energi fra Orion trækker sig tilbage og vi går i gang med dagens energiarbejde.

 

Arbejdet begynder og energierne begynder at tage fat.

Vi er en mindre gruppe som mødes engang imellem for at arbejde med at balancere energierne omkring os. Vi har arbejdet sammen i mange år. Har fælles afsæt fra en tur til England tilbage i år 2012.

Gruppen er stadig aktiv og følger med i udviklingen af energierne på jorden og omkring os. Vi mødes når energierne kalder os sammen.

 

Selve arbejdet tager form og hver arbejder på sit. Vi har hver vores speciale og støtter hinanden i arbejdet efterhånden som det skrider frem.

Engang imellem deler vi med hinanden. Fortæller hvor vi er henne i energien og hvad vi arbejder på. Det fungerer som en byggeplads, hvor vi hver især har vores speciale. Vi byder ind med hver vores, når processen er nået dertil. Når de andre er på, støttes der op om processen i fællesskab. Vi fletter vores arbejde og intention sammen til det fælles arbejde, som er bygget op i intentionen, som ligger i kanaliseringen.

Kanaliseringen er altid udsprunget af den tid vi er i. Den er ikke styret. Den dukker op som en fortsættelse fra sidst med enten arbejde, oplysning eller udvikling.

Idag skal vi arbejde.

Selve energiarbejdet.

Selve arbejdet søger tilbage i vores historie for at genoprette en ubalance eller en misforståelse i vores måde at tilegne os energi på.

Vi skal følge det spor tilbage der er tilgængeligt gennem en slags gordisk knude. Tilbage og rydde op på 2.d. planet. Ayishatatah og Ina Ona Annaha er medhjælpere i opgaven for at løsne op i energierne. Det er en slags kollektiv genoprettelse. En energikilde der mærkes gennem venstre ben og ned og som havde knudedannelse ved lænden og ned i benet.

Der arbejdes med opretnings energier og forløsninger i sporet, som er tyknet helt til. Sporet er tilstoppet kan man sige. Vi får vist Jorden i 3.dimension , hvor låsen sidder. Når der kommer hul igennem igen kan sporet ventilere, og energien kan komme til at køre og blive effektiv igen.

Vi bliver bedt om at koble vores arbejde til det nye prana felt, så den energi kan hjælpe processen videre. Arbejdet kører fint, men langsomt og trægt arbejde.

Vi får vist at der installeres et nyt energinetværk om jorden. Det er ikke en genskabelse. Det er ikke et grid, men noget andet. Et elektrisk felt. Kosmisk elektrisk felt. Det ligger sig i Jordens aura felt, hvor det bliver lagt ind. Det manifestere sig helt ind i det fysiske på Jorden.

Det er en kosmisk energi der kommer ind og lægger sig omkring jorden fordi Jorden nu er klar. Der gives mulighed for at det kan ske.

Det føles som en meget elektrisk energi. Ikke noget jorden har haft før. Det er helt nyt. Ser det som et perlenetværk af punkter hvor forbindelsen går ud i kosmos. Det går i mange retninger. Punkterne sider overalt og er forbundet .

Der connectes med jordens vand og flere pyramider er med i arbejdet. Der snakkes om det vi ser og oplevet hver især.

Langsomt falder det nye på plads.

Det nye elektriske felt begynder finde på plads omkring jorden.

Jordens kosmiske Prana.  Jorden får adgang til denne prana. Kan leve af den og Jorden behøver ikke leve af sin egen energi. Nu er den koblet op på noget større og energien bliver samtidig tilgængelig for os også.

 

Der er dyb fred i denne energi. Det er ren tilførsel af energi.

 

Energien går i vekselvirkning og virker som et åndedrag. Det knitrer og er meget elektrisk.

Det skal bruges i forbindelse med jordens opstigning.

Efterhånden er det overalt omkring Jorden. Måske i jordens æterlegeme. Det ligger meget tæt på jorden, og virker nemt tilgængeligt for os der bor på jorden.

 

Der ses mange pyramider undervejs i arbejdet. Denne elektriske energi har været undervejs et stykke tid. Det giver ro at få den ind i en form. Har kunne mærke det elektriske presse på et stykke tid uden at vide hvad vi skulle med energien.

Denne prana energi er ubegrænset, så måske vil nogen finde ud af at bruge energien som energikilde. Den er ubegrænset.

Vi leder efter et navn til denne nye energi, men der kommer ikke svar på vores forespørgsel. Den er endnu så ny.

Kosmisk resonans måske.

Kosmisk prana energi.

Den er nu igang med at manifestere sig omkring jorden.

Arbejdet runder af.

Det er en kosmisk strøm der sættes i bevægelse af hjertets intention. Det virker ikke som om det kan misbruges. Det skal igennem hjertet og har glæde af at blive delt.

Langsomt indfinder denne nye energi sig på jorden.

Nu er rytmen der.

Et system der beriger sig selv ved at være i bevægelse.

 

Afslutning.

I fredens navn genopstod Jordens engle. De engle vi har fortrængt og misbrugt. I fredens navn kigger de frem igen og bliver tilgængelige for os til hver en tid fordi vi igen får åbnet øjnene til at se dem og samarbejde med dem.

Disse engle har gemt sig i jordens indre til vi blev klar til at samarbejde med dem igen. De kigger frem i denne tid og glædes over hvordan freden igen tager fat i hjerterne på os mennesker. Der er stadig lang vej endnu, men i er på vej, og med disse ord stiller jordens engle sig til rådighed igen og stiller sig ud på jordens overflade og håber på vi igen vil samarbejde med dem.

Med fred i hjertet siger de tak fordi nogen believer dem i denne tid.

Vi får en fornemmelse af Shi folket eller Elverfolket. Samme energi.

 

Vi slutter arbejdet af med at gå ud på isen for at forbinde energierne til naturen.

 

Tak

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar