D.22.7.2017

Jordens urkraft forbindes med Universets urkraft, så det bliver en kosmisk kraft. Sjælens kosmiske urkraft.

Tadre Mølle

Energigruppen satte hinanden stævne.

Det opstod pludseligt og stedet for arbejdet kom af sig selv. Datoen blev d. 22.7.2017. Der skete igen meget i energien, og energispændingen omkring os var kolossal.

Vi var 9 der mødtes en lun sommedag i juli. Udfra kortet af Tadre Mølle, begav vi os ud i området for at finde det sted, hvor energierne meldte mest ind. Det var især ved de 2 kildefremspring, men arbejdet skulle foregå midt i området. Vi vidste ikke hvad vi skulle lave, men stillede os til rådighed for arbejdet.

Vi satte os til rette og lod energierne indfinde sig. De havde bygget sig op og skulle bare slippes. Mange hjælpere meldte deres medvirken. Både oppefra og fra området. Der blev connectet til træerne, elverne og stedets energi. Arbejdet var igang.

Hver især bragte vi de energier med, der havde meldt ind til dagens arbejde. Krystaller og sten, energinøgler og smykker lå i græsset og arbejdede med.

Malene begyndte at kanalisere: Aktmathor kom igennem. (Ikke en energi vi kendte)

Vi lyttede til lyssproget, som vi ikke forstod, men godt kunne mærke energien fra. Det skulle hjælpe os til at få en bedre forbindelse til vores urkraft udenfor tid og rum.

Aktmathor sagde: I takt med at jeres forbindelse til jeres urkraft gror i Jer, styrker I bevidstheden på, at alt I gør har et højere formål og kobler på en større bevidsthed. Mens vi sidder her bliver bevidstheden stærkere overalt på jordkloden.

Lyssproget gik ned og banede vej og vi mærkede blødheden og mildheden mødes med styrken og indsigten. Det feminine og maskuline aspekt .

Han fortsatte: Snart hører I os ikke længere tale om det feminine og det maskuline. Snart er de ikke adskilt længere men et hele. Det er noget af det I arbejder med.

Som Freyja og Magne der vil smelte sammen til et og brede sig ud som en.

Hold frekvensen i jeres hjerter.

Freyja viste os hvordan det hele krakelerede. Energiarbejdet blev suppleret med flere mærkelige kanaliserede høje lyde. Energien var tæt og tung.

Jordens urkraft er nu forbundet med Universets urkraft. Nu er det en kosmisk kraft. Sjælens kosmiske urkraft.Den har ingen binding. Alle planeter har deres egen urkraft, som vi bærer i vores indre, fik vi at vide.

Energien kørte og vi sad og fulgte den. Mærkede efter om den kunne køre selv eller stadig skulle have opmærksomhed.

Efterfølgende gik energien ned og arbejdede med opretninger i de tektoniske plader, som fik mulighed for at komme på ny plads i forhold til hinanden.

Energien havde en passage, den ikke kunne komme igennem. Der blev arbejdet intenst på at genoprette denne manglende del.

De 3 vise mænd, som sidder inde i jordens midte, rejste sig under dette arbejde. De har altid siddet ned, så det var nyt at opleve dem rejse sig under et arbejde.

Den gyldne nøgle arbejdede med at genfinde linjerne ind gennem Jordens lagdele. Det tog lang tid, var tungt arbejde og krævede stor udholdenhed. Endelig lykkedes det og energien kunne flyder frit og ubundet. Energien blev repareret på et brudt stykke, hvor den ikke kunne passere. Nu er den bundet sammen igen og energien kan igen løbe rundt.

Energien ånder igen.

I store rytmiske åndedrag ånder Jorden igen. Energien er nu levende og frit kørende. Den trængte i den grad til at komme med op på de nye systemer.

Tyngden af arbejdet lettede langsomt. Energien begynder at løfte selve områdets energi, hvor vi var. Hele området ved Tadre Mølle blev langsomt opkoblet på det nye system.

Vi pakker vores ting, vores sten og vores krystaller, og begiver os ud af området. Energien var nu levende. Det var et meget anderledes arbejde, end vi plejer at lave. Måsle giver det mere mening i fremtiden.

Men energien virker nu igen. Ha retning og liv. Vi tjekkede den en sidste gang, inden vi slap det helt.

9 mennesker forlod området og nikkede til de mange hjælpere rundt omkring. Det var en speciel dag.

Tak for at have været med.