Ayishatatah

AyishaTaTAhAyishatatah
Den universelle Moder
Den kosmiske Moder
Det er svært at høre hvad hun hedder.
Hendes sprog er lyssproget
Lydene kan næsten ikke udtales her på jorden.

Hun gentager sit navn mange gange:
Ayi sha ta tah
Det må være 4 stavelser. Energien er vigtig at få skrevet ned.
Papir efter papir fyldes med hendes navn.
Ayi sha ta tah

Vi har arbejdet med hendes energi i årevis.
Eller rettere. Det vidste vi ikke.
Vi vidste ikke det var hende vi hjalp, når vi samlede energierne, så den igen kan flyde til jorden.

Flere steder på jorden vækkes hun til live igen.
Hun kom efter mange års målrettet arbejde.
Kom i en energi meditation, hvor vi skulle samle op på flere års arbejde.
Hun åbnede en portal over os og steg ned så vi kunne lære hende at kende. Vi blev løftet i frekvens for at få indsigt og vejledning.
Hendes energi var meget kraftig.
Hun lod energien stige i flere niveauer, så vores kroppe kunne følge med.
Vi kæmpede lidt med kvalme og kulde, men langsomt fortog det sig.
Vi skulle arbejde med energien af flere omgange sagde hun.
Vi skulle også kunne følge med.
Vi sad bare. I dette lysbad.
Ayishatatah

Energien forstærkes når hun siger sit navn
Denne side vil formidle hendes energi og hendes historie.
Den kommer nok til at starte lidt omvendt, men sådan er historier nogen gange nødt til at være.

AyishaTaTAhNu er energien nedtransformeret så meget at vi kan bruge den på jorden..
Så vi kan lære den at kende.
Lære at kende den igen.
Den er ikke ny. Den har været her altid.
Det er tid til at vi skal lære den at kende igen.
Ayishatatah

Notesbogen d.25.september 2015

Kanalisering af Den Universelle Moder
Vi samles igen. Os der har rejst og arbejdet med denne energi i snart mange år og en der kan kanalisere for os, så vi kan finde retning og indsigt i denne nye energi.
Vi samles for at følge op på en tidligere kanalisering, der sluttede med, at vi skulle frigive en energi. Måske en energi der samler vores årelange arbejde med de feminine energier. Vi ved det ikke endnu, men vi mødes for at få mere indsigt. Vi sætter os til rette og lader energien fylde rummet:
Vi sidder lidt, da kanaliseringen starter og der åbner sig en portal over os. Man kan næsten mærke det fysisk. Det er intenst og energien stiger. Portalen samler sig omkring os, og der stiger en guide ned gennem portalen. Hun tilhører Moderen. Den kosmiske Moder.
Der er noget universelt i hendes energi, og hende som kommer ned nu, er repræsentant for Moderen. Hun manifesterer sig og træder ind i vores energi. Hun har forbindelse til Athieina, får vi at vide.
Hun siger sit navn, – flere gange:
Ayi sha ta tah

AyishaTaTAh

Hun er moder til Athieina. Hun bruger lidt tid på at forene vores energier. Vi løftes i energi, og hun sænker sin energi.
Hun er en meget smuk kvinde i en blågrøn kjole. Hun bærer en tiara med sten. Blågrønne sten. Hun har en kappe på, som er gylden og blå grønlig. Farverne flyder sammen i bølgende bevægelser – meget luftigt og fint.

Hun hedder:
Ayi sha ta tah
Hendes energi udtrykkes gennem mange af de gudinder vi kender. Hun kommer som repræsentant for Moderen. Den kosmiske Moder. Den universelle Moder. Den energi som strømmer ind for tiden, som hjælpe mennesket med at komme på plads i deres indre balance.

Kanaliseret af Malene:
Mit navn er kendt. Helt tilbage fra Lemurien og Atlantis. De brugte min energi. De forstod den alt favnende kærlighed som min energi repræsenterer. Det er tid til at bruge min energi igen og huske den. Flere steder på jorden begynder man at åbne for min energi igen. En proces vi har arbejdet hen imod. Der vil med tiden komme flere repræsentanter til, men lige nu skal i lære den at kende gennem mig – den dybe alt favnende kærlighed.

Det er en energi som transformerer, og som renser. Som lyset kan arbejde igennem. Som mørket kan rummes i. Som ophæver de barriere, mennesket er udfordret på lige nu. De næste 10 til 15 år kan I gøre brug af min energi.
Hun viser, at vi kan kode hendes energi i en krystal. Hun lægger den ind til sit hjerte. Der er et dybt savn efter hende. Den har manglet på jorden. Vi skal have en krystal hver. Det er finalen på vores arbejde, siger hun.
Det er syntesen af det, vi har arbejdet med i rigtig lang tid. Vi har åbnet 10 feminine portaler i denne proces. Men nu skal der ro på, så den kan arbejde i os. Den skal på plads i os.

Så bliver vi guidet videre. Vi har åbnet portalen, så energien er frigivet til jorden. Hendes energi skal sprede sig på jorden nu. Det er en indstrømning, som er ventet. Trænger ind i menneskers bevidsthed med sin kærlighed. For mange mennesker vil den føles rolig, behagelig og tryg. Som at vende hjem til Moderen. Som endelig at finde ro i sig selv igen.

Mange mennesker er åben for denne energi nu, og det vil føles som en del af den indre rastløshed. De ved ikke, hvad de søger. De vil finde bedre hjem til dem selv. Et af de mange aspekter i mennesket. Et af de mange aspekter der er blevet undertrykt af den meget maskuline energi:
Følsomheden, kærligheden og glæden over livet.
Turde at gå ind og ned i det inderste af din væren.
Hvile i din væren.
Vi skal hive tempoet ud af jorden.
Være til stede i dens væren.
Glædes over livet. Dybderne i bevidstheden.
Udvide bevidsthed og forståelse for hvordan alting hænger sammen.
Det maskuline og feminine skal gå hånd i hånd. Det skal forenes.
Energien skal hjælpe med at folk kan udvikle sig i stedet for at indvikle sig i jordens kaos.

Vi glædes over at se så mange modtagelige frie sjæle, der åbner sig i denne tid, også selvom det er svært at rumme. Det kræver meget af os. Det kræver meget af os at turde gå indad. Lade bevidstheden udvikle sig indefra, og det er det I skal, hvis i skal videre herfra.
Mit navn er:
Ayi sha ta tah

AyishaTaTAh

Hun får krystallerne igen (som nu er kodet med hendes energi). Hun justerer dem til at klare mere af energien. Viser at energien bevæger sig som en spiral, ligesom i fossilet. Det er en energi, der trænger dybt ned i kroppen – på celleplan og DNA-plan.
Hun siger vi kan bære energien i et smykke. En kodet sten. Ikke en stor sten, men bare en mindre en, som kan hænge om halsen. I blå-grønne farver-hvide-gennemsigtige, gyldne måske.
Vi skulle ikke kode krystallerne endnu. Der skal transformeres mere energi ned, så kodningen må vente.
Vi skal mødes igen og arbejde videre på energien/stenen. Der skal skrues op ad 3 gange, inden vi kan kode det sidste ned i krystallen. Det skal vi være alle 3 om. Der bliver balanceret og transformeret. Både Athieina og Aluna udspringer af denne energi. En Plejade energi. En meget højtvibrerende feminin energi, som rummer det alkærlige.

Portalen lukker.
Energien runder af
Tak <3

Notesbogen . 30. oktober 2015
2. del af Kanalisering af den Universelle Moder

Vi har sat os til rette omkring et fad på gulvet med lidt lys, lidt krystaller og alle navnelapperne fra vores energiarbejde. Navnelapperne var med til at få klarhed over hvor mange Guddommelige feminine porte der var, og hvilken Gudinder der var kendt under de forskellige lysstrømme.
Vi kan stadig ikke få dem helt på plads, men det gør ikke så meget. Det må komme hen af vejen, men det vigtigste var at vi fandt dem alle.

Alle 10 porte.
Vi begynder at tune ind.

Kanaliseret af Malene:
Vi har kvinderne omkring os siger hun. En cirkel af feminine energier danner ring omkring os. Sofia tuner frem og stiller sig imellem os.
Kristus´s feminine aspekt.
Roen indfinder sig og energierne samler sig.
Malene siger ja til at være kanal for Den universelle Moder.
Det er Sofia der har noget at sige først.
“Det er længe siden at menneskeheden har været klar til at åbne sig for min energi.

Det har været det maskuline aspekt, der har hersket og domineret, men på den gode måde. Selvom hans navn er blevet misbrugt, så ved I der kender Kristus,
om hans sandhed, hans kærlighed og og hans visdom.
Men vi mangler balancepunktet. Det er her jeg kommer på banen i forhold til at lukke op for det feminine aspekt.

Jeg har været her længe, men er ikke rigtig blevet lukket ind i menneskenes hjerter, så jeg venter pænt – til de er klar.
I kan åbne jeres hjerter for mig en dag, nu i dag eller I kan have mig med i jeres bevidsthed, når i føler det er nødvendigt.
Men arbejder i med vores energi samtidig, vil i opleve styrke, balance på en anden måde, end hvis I blot arbejder med en af os.
Behersker i den feminine kraft, behersker i en styrke og kraft, som i mange tusinde år, har været undervurderet på jorden. Svagelig gjort, fremfor at se det potentiale der er, ved at tage den feminine krafts styrke som den er tiltænkt, og ikke lade den undertrykke eller begrænse.

Det er dejligt at i bruger tid og kræfter på at forløse alle disse gamle undertrykte energier. Det sætter vi stor pris på. Det er dejligt i bruger tiden på at lære de feminine aspekter at kende og de styrker der ligger i dem hver især. Mens i lærer dem at kende, integrerer i dem også selv – i jer selv, og forløser de negative aspekter undervejs.
– og dette skaber ringe i vandet som breder sig, og der er stadig en stor del af menneskeheden der mangler at kende Kristus energien og Sofiaenergien, min energi, at kende. Men det sker i det små og stille og roligt bevæger menneskeheden sig hen imod en større forståelse og åbenhed for dette felt. Så brug min energi lige så flittigt som i ville kalde på Kristus energien og gerne sammen i forening – når som helst.”
Sofia energien – trækker sig tilbage

Vi har en fornemmelse af, at hun har stået i venteposition de sidste 10 til 15 år. Det er vigtigt vi tager energien ordentlig til os.
Ayi sha ta tah Ayi sha ta ta
En ny skikkelse træder frem.
Hun fylder energien op i rummet.
Når vi siger hendes navn, lukker vi energien bedre ind.
Ayi sha ta tah

Malene kanaliserer: ” Vi starter andel del af vores samarbejde i dag.
Hun lukker cirklen omkring os og samler det arbejde der er lavet så det samles på ny.
En fuldendelse af en proces, der åbner en dør til noget nyt.
Vi går mod nye tider. Dem der ønsker at følge med i indstrømningen er velkommen til at gå side og side med mig. Side om side med den indstrømning der lægger sig på jorden og åbner sig for sin tilgængelighed til jordens menneskelighed. Mange vælger stadig at lukke øjnene og det er deres valg. Og det er fint. De skal noget andet og til dem der vælger at følge mig, følge de indstrømninger der er på jorden og følge flowet , – jeres sjæls kalden eller hvad i end vælger at kalde det. For jer ligger dørene åbne til at modtage denne energi, dette nye flow. Kosmisk kærlighed.”

Vi snakker lidt mens energien tager til. Hun er ikke helt inde i vores felt, men det kommer stille og roligt. Energien lægger sig og kommer tættere på – stille og roligt. Vi skal ikke forhaste noget. Energien daler stille og rolig ned.
Det skal gå langsomt, for man bliver kvalm af energien. Det er en form for download og hun viser os, at vi kan hjælpe hinanden med at holde fast på vores jordforbindelse.

Det blev lettere at sidde i den kraftige indstrøm og hun komme tættere og tættere på. Sidste gang kom hun oppefra og ned, men nu er det som om hun går mere ind i os. Hvorfor gør hun det? Vi spørger ind til det.
Vi har sagt ja til at bære hendes energi. En af vores lyslegemer er en del af hendes energi og det er det lyslegeme vi er ved at tage hjem nu. Det er derfor den kommer ind fysisk – fordi den er en del af os selv. Vi skal lige igennem denne proces . Energien er kraftig og kvalm og skal køre langsomt og roligt. Det skal have sin tid.

Lidt efter lidt letter det. Følelsen af at sidde med fødderne dybt jorden og hovedet i kosmos er speciel. Energien siver ind dels forfra og dels ned gennem hovedet og halsen og ned i kroppen. Hun bekræfter at energien er summen af de feminine indstrømninger som vi kender dem.
De 10 feminine indstrømninger.

Kanaliseringen fortsætter : “Ayi sha ta tah . Stille og roligt lægger min energi sig. Jeg siger min, men den er også jeres, – lægger sig ind i jeres bevidsthed, i jeres celler. Jeres dna åbner sig for dette hukommelsesspor. Viden om at i har ventet på dette og det der skal komme. Det har været på vej længe. Tusinder af år. Med at åbne for det igen og genskabe balancen . I kender min energi. Kender energien i jer selv – i erindre energien fra før i kom til jorden. I har arbejdet i denne energi længe og mange steder i universet, og for nogen af jer vil erindringen og integrationen af energien føles som en del af jer selv vender hjem. Finder fred og får fornyet mod og glæde til at fortsætte den vej i har valgt at gå.

Vi spørger: Hvad med den gamle frygt. At det feminine blev gjort til grin. Er jorden klar til at tage imod?
“Vi forstår din frygt, for den har været aktiveret i dig mange gange, og vi forstår din bekymring for jorden. Jorden er klar men ikke hele menneskeheden er ikke klar endnu, men det kommer. Så I vil møde mennesker, som vil aktivere de gamle følelser og I kommer til at skulle stå stærkt i jer selv, for ikke at blive slået ud af kurs til tider, men jo mere i giver jer selv lov til at være, og blive denne kraft for det er en kraft , vil i opleve at andre menneskers holdninger ikke betyder noget. I vil opleve at den gamle frygt forsvinder. Slipper sit tag i jer i takt med at i bliver mere fortrolige og finder styrke med at være i energien. Og der kommer flere feminine energier til – med hver sin styrke og kraft . For hver gang i får integreret en ny forøges jeres styrke .

Spørgsmål: Hvordan får vi bedst denne energi ud til andre ?
“Ayi sha ta tah: I skal først have den transformeret ned, så i kan bruge den selv. Og som vi talte om sidst, fungerer den rigtig godt i et smykke. En lille krystal – gerne i de blågrønne farver men ikke nødvendigvis. Den fungerer godt når den ligger i hjerteområdet. Et sted mellem hjertet og det højere hjerte.
Her vil den hjælpe de mennesker der bærer den og komme i kontakt med deres kosmiske kærlighed.

Hjælpe dem med at genfinde balancen.
Energien summer i tæer i hovedet og i hjertet, som om den finder ind og finder ny balance . Lyslegemet skal først på plads i os hver især, så skal vi i gang med de 2 næste step.

Nedtransformeringen.
Energien er tung, tæt og nærværende.
Hun smiler. Glæd jer. Der er mere på vej.
Energien føles tung, men vi er med til at lægge den ned på jorden.Den nedtransformering hun talte om.

Vi sidder i energien og lader den løbe – godt forankret med tungt tungt sæde.
Energien bliver en del af vores bevidsthed.
Ligesom mange mennesker i dag har lært at gå i kristusenergien, denne her gyldne energi, på samme måde kommer hun med sin specielle frekvens vi kan vælge at være i og gå i. Det virker som om hun vælter ned på jorden. Hun bliver en tilgængelig frekvens. Det er en stor energi. Godt vi er nogle stykker til at lave dette stykke arbejde. Den virker tung, fordi den kører ned, – ned for den ligger sig ind i vores fysiske legemer.

Vi ser den renser noget modstand op af jorden. For at den kan lægge sig må den gøre plads først, så den skubber modstand ud og får det til at trække sig tilbage, så det ikke kan fylde på samme måde mere.

Som en kraftig energi der skaber sig plads. Den skubber modstand væk på menneske planet, på bevidsthedsplanet. En del af undertrykkelsen og balancen mellem det feminine og maskuline. Den maskuline energi ønsker ikke helt at afgive plads, men hendes tryk er standhaftigt og skubber blidt men bestemt til den maskuline energi. Søger mod balancen. Energien er som en skruestik at sidde i. Vi siger ja tak i os selv for at lette flowet. Det er heftige energier der arbejder. Vi lader dem bare arbejde. Følger deres vej tilbage til balancen.

Den balance som har været skæv i tusinder af år.
Efterhånden får energien fat og der indfinder sig en ny ro. Energien glider ind i en slags yin yang.
Det var første step.
Vi nyder at energierne er kommet i ro.

Nyder at det arbejde vi har arbejdet på så længe har fået navn og ansigt.
Er blevet tydeligt og nærværende.
Vi takker for nu.
<3 [/av_textblock]