At kunne slippe

– at slippe stress, uro og spænding

Cuprum Refill Crystal

Giv nu slip på det, hører jeg en behandler sige.

Det kan være en body sds behandler eller en healer, og kroppen forsøger at  give efter og give efter. Men det slipper ikke.

Det er ikke altid det bare slipper. Den spænding der af en aller anden grund bæres rundt på. Der skal en slippe process til at forløse spændingen. Kroppen har brug for at kunne release.

Men hvad skal der til, for at organismen kan slippe?

Alle levende væsener trækker vejret energetisk også. Der spændes op og vi går frem. Vi er aktive og udadvendte og får sagt og gjort en masse.

Og vi trækker os tilbage og vi lader spændingen tage af og går med afspændingen i give slip facen. Release

For mange individer går det nemt med at spænde op, men det er langt sværere at give slip igen. Give efter. Mange kalder det også kontrol, men jeg kan bedre lide ordet spænding.

Men at kunne slippe spænding er lige så vigtig som at kunne aktivere spænding. Det er to sider af samme sag, men vi lander hurtigt  i, at spændingen tager overhånd af forskellige årsager.

Stresset hverdag giver spænding, mange tanker giver spænding. Uforløst vrede giver spænding. Svære relationer giver spænding. Uforløste tanker giver spænding. Uforløste følelser giver spænding. Uvished giver spænding. Utryghed giver spænding.

Men hvorfor slipper det ikke bare igen.

Hvorfor er det så svært at slippe spændingen igen?

Helt biokemisk har vi brug for hjælpestoffer i kroppen for at kunne afspænde og give slip. Vi kan ikke komme af med stress og andre spændinger, uden at have forskellige hjælpestoffer til rådighed. Kroppen har i sin kompleksitet, brug for mange forskellige hjælpestoffer, for at kunne komme videre. Kunne slippe. Der mangler noget der gør det muligt for at det kan ske.

Cuprum Refill Crystal

Fra serien Supplement Refill Crystals

Cuprum / Kobber frekvenser. Især kendt fra homøopatien er nødvendig for at kunne afspænde. Det er utroligt at se den forskel det gør for et individ i spænding og stress, når de får tilført kobber frekvenser. Jeg tilfører organismen Cuprum ved hjælp af et krystal værktøj, der er designet til at overfører kobber frekvenser til vores krop, via energetisk overførsel.

Man mærker måske overførslen, måske ikke, men man mærker virkningen af overførslen. Når kobber frekvenserne kommer ind i kroppen, begynder den at afspænde på meget dybe planer. Den giver kroppen mulighed for at slippe.

Det bliver nu muligt at give efter. Kroppen kan begynde at ånde.

Rent biokemisk begynder kroppen at kunne bruge dette grundstof i sin komplicerede process med at afspænde. Med at kunne slippe.

Der findes flere kendte midler til afspænding, så Magnesium og Zink skal man måske også tænkes ind i ligningen. Det er alle frekvenser og grundstoffer der arbejde med at spænde af.

Cuprum Refill Crystal er lavet som et avanceret krystal værktøj, der kan tilføre din organisme de kobber frekvenser du er i underskud af.

Der findes mange forskellige kobber frekvenser på markedet, men jeg har forsøgt at skabe min version og brede viften ud, så man ikke behøver tænke ind , hvilken type man har brug for. Det finder værktøjet selv ud af.

Det er kreeret på den måde, at det selv scanner organismen for “tomme hylder” i det “Biokemiske køleskab”, for derefter at begynde at fylde hylderne op hvor der mangler. Det “Biokemiske køleskab” får fyldt hylden med kobber frekvenser op, så organismen igen kan trække på ressourcen et stykke tid, indtil hylden måske bliver tom igen.

Krystallerne arbejder på den måde, at der fyldes op til balancepunktet. Hylden bliver fundet og fyldt op, men køleskabet proppes ikke. Der eksisterer en sirlig orden og sans for det balancerende i dette avancerede krystal værktøj.

Praktisk brug af Cuprum Refill Crystal – Cu

Krystallerne virker når de kommer tæt på et individ, der mangler de frekvenser der tilbydes med det givne krystalværktøj. Man kan holde det i hånden, ligge på det hvis man er hund eller kat , sove med det, hænge det i en man på en hest eller på anden måde bære det tæt på sig en tid.

Det er mest intensivt, når man tager det i hånden, men det fungerer også godt i en lomme i en periode.

Man skal tænke det ind i en periode, indtil det ligesom udlignes med en neutralitet. Værktøjet bliver stille, bliver uinteressant eller mangler spænding. Gode tegn på, at organismen har trukket de frekvens til sig, som den rent magnetisk var tiltrukket af.

Vi tiltrækkes ofte af det vi mangler, og vi mærker den tiltrækkende spænding til energier vi gerne vil tilegne os, så det er godt når værktøjet stilner af efter en periode og bliver stille. Så har man frekvensen integreret i sit system.

Supplerende frekvenser til afspænding og give slip fasen

Cuprum Refill Crystal

Cuprum (Cu)  Kobber Frekvenser støtter det rytmiske, opbyggende og stabiliserende, og er en af de vigtigste frekvenser for at undgå nervøsitet og uro . Kobber støtter nyrerne, og støtter skjoldbruskkirtlen ved for kraftig overfunktion. Cuprum støtter fordøjelsen, kredsløbsforstyrelser og flere forskellige former for kramper i organismen. Forebyggelse af sukkersyge, og hjælper ved kroniske hudsygdomme. Bagved en del eksemer ligger en bagvedliggende svampesygdom og her kan der testes for kobbermangel. Test for Cuprum ved chok, uro og stress

Magnesium Refill Crystal

Magnesium (Mg) Magnesium støtter mange lysfunktioner i kroppen og indgår især som krampe løsner. Hjælper mod angst og uro og tendens til depression og for højt blodtryk. Virker antistressende. Magnesium er især god når kroppen arbejder og når den giver sig, da den hjælper musklerne med at give efter. Hjertet er også en muskel, og man kan taste for magnesiummangel hvis der er ubalancer på hjertet

Zink Refill Crystal

Zink (Zn) Zink har en virkning ved stofskiftesystemets opbyggende kræfter. Ved immunsystemet, og zink er for nervesystemet hvad jern er for blodet. Test for zink mangel ved sitren i kroppen, kramper, uro i underben, og brug for bevægelse hele tiden. Magnesium, kobber og zink er alle 3 krampeløsnende. Træthed i hovedet, hovedpine, lysfølsom, nervøse søvnforstyrrelser, sjælelig og fysisk uro. Tænk og test for zink ved uro, nervøsitet, svær sårhealing.

Phosfer Refill Crystal

Phosfer (P) Phosfer / Fosfor  støtter ved infektioner, også de tilbagevendende, hvor livskræfterne er svækkede. Den støtter ved lungebetændelse, bronkitis, tør hoste og søvnløshed. Den bruges også til at standse blødninger. Har en god virkning ved angst, frygt og ydre indtryk. Ved nervøsitet og manglende koncentration. God til søvnløshed og ved udmattelse .

Silicium Refill Crystals

Kisel/ Silicium (Si) Kisel / quartz / Silicium. Kisel arbejder rigtig meget med nerve-sanse systemet. Både den bevidste og den ubevidste . Den er nødvendig for at organismen kan danne en afgrænsning til omverdenen, og beroliger nerver og sanser . Også ved overfølsomhed.  Man skal tænke kisel ind ved de fleste hudlidelser. Fra eksem, akne, allergier mm. Man skal også tænke Kisel ved svamp, neglevækst forstyrrelser, hårtab. Tjek også ved svage lunger, betændelser, bindevævssvagheder, dårlig sårhealing, eksemer, forstoppelse, hårtab, mellemørebetændelse, migræne og hovedpine og nervemæssig overfølsomhed. Nyresygdomme, paradentose, seneskedehindebetændelse mm.En frekvens gruppe der arbejder meget bredt.

.

Hvorfor tage tilskud ved hjælp af  Refill Crystals?

Denne serie er meget inspireret af det homøopatiske, som har stor viden og erfaring indenfor disse frekvens områder, og jeg takke for al den læsning der har været tilgængelig for mig især fra Foreningen Almas foldere mm. Det er utroligt inspirerende og alle disse frekvenser findes allerede i handlen i dag.

Der hvor de adskiller sig fra dem jeg skaber,er deres bredde og måden de arbejder på.

Supplement Refill Crystals er bygget op til brug for det multidimensionelle menneske i 5. dimension. Det ny tids menneske. Det betyder at det rækker længere ud end hidtil set. Viften er bredere og teknologien bag er udvidet betydeligt.

Man behøver ikke tænke så meget selv, når man bruger disse værktøjer. Hvis de virker har man brug for dem, og hvis de ikke virker, er man dækket ind.

Med andre ord kan man gå på opdagelse i sanserne og mærke efter om man har brug for denne opfyldning eller ej.

Da de fylder op til balancepunktet, bliver man ikke overdoseret, men det betyder ikke at man ikke kan komme i process på opfyldningen.

Gå stille og roligt frem. En af gangen i starten. Step by step. Hvis kroppen har været i stor mangel af en given frekvens gruppe, har den søgt andre veje for at balancerer sig selv, så der vil være stor forskel på hvordan opfyldningen virker på os.

Den bredde disse krystaller arbejder i, er et tilbud til Det ny Tids menneske, som kan komme i balance på nogle biokemiske grundstrukturer ved hjælp af tilførsel af frekvens.

Refill serien arbejder med opfyldning.

Tilførsel.

Ikke balancering eller healing, men energetisk opfyldning . Som tilskud.

Der findes nogle hylder i vores “Biokemiske køleskab”, som bliver fyldt op. Derudover bliver der lavet et reetablerings arbejde mellem rækkerne på hylden, så de kommunikerer på tværs af hinanden i hele frekvens bredden.

En måde at prøve at forklare det på.

Så både en reetablering i at kunne optage disse frekvenser i hele dens spændvidde og en opfyldningsdel bagefter, som er Refill delen.

Opfyldning af frekvens på den givne hylde.

.

Det Biokemiske “køleskab”

Er en måde at se vores ressourcer på i en organisme.

Når vi spiser, tilfører vi kroppen forskellige vitaminer, mineraler og andre sporstoffer, som vi skal bruge i vores dagligdag.

Vi lagre det vi ikke lige bruger og fylder vores lager op med forskellige gode ting. Vi fylder vores “Biokemiske Køleskab” med alverdens gode sager, som vores organisme har brug for. Vi skal spise alsidigt for at fylde ind på alle hylder, men de fleste lever med variation i deres madindtag, så køleskabets hylder fyldes jævnligt op.

Vi er forskellige som individer, og de ubalancer vi har eller de sygdomme vi måske har, tømmer bestemte hylder i køleskabet på record tid.

De bestemte hylder tømmes hurtigt, da kroppen har brug for dem til at finde sin balance. Et stresset individ vil hurtigt tømme hylderne med kobber, magnesium, zink og B vitamin mm. Det bruges ekstra og det kan være svært at følge med påfyldningen på hylderne når organismen bruger det så hurtigt og hele tiden.

Når Magnesium er i mangel, kommer der synlig og sanselig respons i kroppen. Uro i kroppen, benene kramper nemmere mm, og sådan er det for alle tilskud. Vi har brug for dem for at udligne ubalancer i os selv, og vi har brug for dem for at få en krop der fungerer og som er hyggelig og funktionsdygtig at være sammen med  i hverdagen.

Derfor skal vi tjekke hylderne igennem engang imellem og finde ud af om de er fyldt op, og om det kører som de skal med det madindtag vi her, eller vi overforbruger nogle af ingredienserne, så der skabes omveje og genveje og andre mærkelige veje for at kroppen kan virke.

Supplement Refill Crystals er en hjælp til at fylde de bestemte hylder op, som kan være svære at få i balance.

  • Det kan handle om den mængden der er brug for
  • Det kan handle om at kroppen har svært ved at optage det givne frekvensområde.
  • Det kan handle om at vi ikke tilbyder kroppen lige præcis de lag i frekvensen, som den har brug for.
  • Det kan handle om manglende evne til at fungere eller optage

og noget helt tredje, og de er alle tænkt ind.

Der ligger både en reetablering, opkobling og refill del i værktøjet.

Jeg har krystal værktøjerne til salg via min hjemmeside og laver dem på bestilling.

Rigtig god fornøjelse

Mia Sabina Dannesboe

www.miasabinadannesboe.com