Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Canaiya – The art of Divine Crystals
Tjørnevej 3
3550 Slangerup
tlf. 30 29 64 25
E-mail: miasabinadannesboe@gmail.com

CVR: 40883002

Hos Canaiya – The art of Divine Crystals – tager jeg forbehold for eventuelle fejl i mine angivne priser. Endvidere forbeholder jeg mig ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Salg generelt

Når du bestiller varer via min website, skal du være opmærksom på følgende. Canaiyas ordresystem sender kunden en e-mail, der indeholder aftalen mellem virksomheden og kunden. Den endelige prisaftale fremsendes pr. email  som en faktura på købet. På denne faktura er evt. rabatter fratrukket.

Priser

Alle priser på websitet angives i DKK inklusiv moms og alle danske afgifter m.m. Priserne er ekskl. forsendelsesomkostninger (porto). Bestiller du fra et andet EU-land, betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du fra et ikke EU-land, vil du ikke betale dansk moms, men varerne kan blive pålagt told og moms i dit hjemland.

Betaling

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DKK, når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

De data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Canaiya eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet trækkes, når din ordre afsendes fra Canaiya, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I webshoppen på Canaiya kan du betale med følgende betalingsmidler:

Levering. Canaiya benytter Quickpost. Forsendelsen kommer direkte til adressen.

Din bestilling tillægges porto som er ens for alle forsendelser

Hos Canaiya sender inden for 3 hverdag, så du kan få din pakke så hurtigt som muligt, efter du har bestilt.
Leveringstiden på mærke- og feriedage  kan være 1-2 dage ekstra – du oplyses herom inden køb, når dette er tilfældet.
Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos mig.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din varer, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Varen returneres kun i ubrudt emballage.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til miadannesboe@gmail.com

Krystaller der er personligt kodet tages ikke retur.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit løb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ved returneringen bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket i original emballage. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vi modtager den.
Du skal selv betale udgifterne ved returneringen af varen, når du fortryder.

Ved returnering sendes til
Mia Sabina Dannesboe. Tjørnevej 3. 3550 Slangerup

Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen, og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker at få tilbagebetalt varens pris.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage udgør en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Det kan ikke forventes at få det fulde beløb retur ved ioniseringsmaskiner og filtre, såfremt de har været taget i brug. Ved helt ubrugte varer returneres varens fulde købspris.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering til pakkepost som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returnering ved fortrydelse

Hvis du fortryder købet, skal varen/varerne returneres til:

Canaiya – The art of Divine Crystals
v. Mia Sabina Dannesboe
Tjørnevej 3. 3550 Slangerup

Mail. miadannesboe@gmail.com

Mobil: 30296425

Dokumentation for dit køb samt returformular
Du skal ved returnering vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi:

  • du reelt har taget varen i brug
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på