Historien om Sabina

Sabinas WellHistorien om Sabina blev en del af mig, i forbindelse med et energiarbejde, jeg skulle lave for Jorden i sommeren 2011.

Jeg blev guidet til Tenerife for at arbejde med nogle af Jordens store krystaller og rejste med guide og spirituelle venner. Det var en fantastisk oplevelse.

Navnet Sabina tog jeg til mig 3/4 år inden. Det var egentlig min ønske om navneændring, der ledte mig på sporet af Sabina. Ikke som en ønske fra mig, men nærmere som en besked fra hende.

Samme sommer gik turen også til England, og det blev især Brønden og kilden i Glastonbury, der i den grad kom til at betyde noget specielt for mig.

Jeg vidste jeg skulle arbejde ved brønden, Chalice Well, og også ved Kong Arthurs grav. Disse 2 steder var jeg forberedt på, men ikke arbejdet med Kongens hustru Guinevera, som blev en helt særene oplevelse, der smeltede sammen med en stor Gudindekonference der var i byen samtidig.

Glastonbury er det gamle Avelon.

Et meget sagsomspundet sted, og Glastonbury regnes for at være Jordens hjertechakre idag. Det er en by der på mange måder er omdrejningpunkt for energier, og stedet i sig selv har brug for at blive hjulpet lidt fri af sine gamle historier og få dem bragt frem til den tid vi lever i idag. Byen er et virvar af energier, og man skal virkelig holde tungen lige i munden når man kommer rundt de forskellige steder.

Det var en meget speciel oplevelse at blive hidkaldt til at arbejde på disse energifyldte steder, men de mange tanker jeg gjorde mig inden, om

hvordan jeg mon skulle bære mig ad med at løse denne opgave, forsvandt hurtigt, da det ofte på en eller anden forunderlig måde, kom til at give sig selv.

Kunsten er virkelig at slippe tanken så meget, at man kan følge flowet.

Med mine mange guider kom jeg rundt, hvor jeg havde et ærinde denne gang.

Det blev en sommer der i den grad fik vækket mine gamle link tilbage til Sabina. Et energivæsen som langsomt og insisterende blev en større og større del af mig.

Sabina var især aktiv i tiden omkring Atlantis og det at lære hende at kende og integrere hende i mig, har ført mit liv ud på helt andre livsspor end jeg havde forestillet mig.

De store Gudindeenergier kom til at betyde mere og mere for mig.

Jeg har ikke rigtig tænkt i de retninger før, men med Sabinas tilstedeværelse blev det uundgåeligt. Hun bar i den grad de feminine energier, som har så stor betydning for jorden og dens udvikling lige nu.

Præcis hvem hun er ved jeg kun delvist, men hun gør sig langsomt mere og mere tydelig. Jeg prøver at følge med. Sabinas Well har derfor flere betydninger for mig.

Dels til de feminine energier som arbejder så intensivt i øjeblikket for at genoprette balancen på jorden, dels for den hellige kildes udspring, s

Sabinas Wellom kom til at betyde så meget for mig da den linker tilbage til noget oprindeligt og ægte, og dels det at være kanal for Sabinas energi her på jorden. At videregive hendes energi til andre, er også en del af det.

Den energi jeg følte ved kilden og brønden oplever jeg som værende meget hjertedyb.

Kilderne i Glastonbury og floden gennem Screwsbury

Chalice Well med det røde vand fra selve haven, men også Den hvide kilde, som jeg tænker repræsenterer og appellere mere til den ny tid. Der findes også en blå kilde i byen. Der knytter sig store feminine energier til hver af dem og tilsammen har de værnet om denne hjertedybe energi frem til nu.
Der er noget med det vand fra kilderne i Glastonbury, som i den grad driver mig.

Der er et afsæt i England både i Glastonbury og Screwsbury som jeg ikke vidste var en del af mig.

I Dingle Garden i Screwsbury er legenden om Sabrina bevaret.

Energien er bevaret og kan i den grad opleves i den fine lille have nær floden.

I haven er en sø og i den sidder hun som statue under en bro.

( Billedet på forsiden og øverst på denne side)

For mig blev det et møde med fortiden i mig selv.
Et vigtigt møde som i den grad satte af til rigtig mange spændende oplevelser.

Jeg fik Agnes Hohenbalken til at fange energien i et maleri.

Det blev der dette meget smukke billede ud af.

Angel – Mirror of Your Soul

Angelic being, which is reflected in your soul.

“I am the mirror of the delicacy and grace of your soul.
Vulnerable, yes, but empathetic and strong. Only through the combination of all these characteristics are you wearing the richness in you.
I have come to show you the beauty and grace of your soul.
All that is hidden deep within you, know about it, because you are a precious creature, a gift!
Your true self is this beauty, believe in you!

Connect your Third Eye with the crystal on my forehead and you’ll be able to see some clearer.
Your true self is this beauty, believe in you.
Feel the clarity and purity of your soul, let go all the shadows, you do not need them any more!”

(Portrættet er malet af Agnes Hohenbalken fra Østrig)