Canaiya Rebalance Crystals

Canaiya Rebalance Crystals er en serie med dybdegående og Rebalancerende egenskaber.

Det er en serie der er blevet til i samarbejde med Den Kerubiske Mester Alvaron, som jeg har et tæt samarbejde med.

Det er en serie med forskelige focus emner, som på forskellig vis, kan være en stor udfordring for os.

Da hele serien arbejder så dybt, skal man gå stille og roligt frem ved brugen af dem.

Serien indeholder:

Anxiety Rebalance

Detox Rebalance

Infection Rebalance

Joint Rebalance

Nerve Rebalance

Purification Rebalance

Sensitivity Rebalance

Stress Rebalance

Virus Rebalance

Vitality Rebalance

Alvaron

Kanalisering af Mia Sabina Dannesboe   juni 2019

En Rebalance Crystal er opkoblet til universelle føderationers grundstruktur og får tilførsel via disse linier når den tages i brug. Det er herfra frekvenserne til flyder til den organisme som bruger dette redskab eller værktøj. Selve opkoblingsdelen er en del af værktøjet, og tilførslen en anden del af værktøjet, men selve opkoblingen formidler samklang og får både tilførsel og frakørsel til at fungerer i en enhed, så derfor renser og genskabes der ny grobund for de dele der er i focus.

Det er en anderledes og ny måde at arbejde med energi tilførsel på.

Det er vigtigt at formidle at linjerne man opkobles til via dette værktøj er universelle grundstrukturer i det 12 strengede dna system. Det er her styrken ligger i dette arbejde, og få lige præcis den del formidlet videre, og den del er en stor del af alle Rebalance seriens frekvenser. Det er denne opkobling som er afgørende for, at få det til at fungerer optimalt, da opkoblingen både kan afinstallere og tilføre i samme process eller åndedrag. Det er det at begge dele er repræsenteret. Da kroppen ellers stagnere hurtigt i delprocesser. Her får den begge dele af processen tilført i en og samme pakke, og det er lige præcis dette, der gør det værktøj så unikt og nytænkende.  Denne opkoblings del som er så utrolig vigtig.

Værktøjet bruges på samme måde som de andre ved at tage energien til dig i en aktiv stille stund og måske derefter have energien tæt på dig i en periode, hvor du har fokus på dette arbejdsområde. Der kan godt gå mellem 2 og 4 uger inden du mærker et mærkbart resultat.  Krystal værktøjet kan formidle sin energi på flere måder. Det er ikke så afgørende. Det vigtigste er at opstarte processen ved at tage energien til dig i en periode, så kan den senere bruges mere perifært.

Denne  Rebalance serie  skabes i dette samarbejde mellem Mia Sabina og jeg Alvaron..Vi har et samarbejde om at formidle og arbejde med disse grundstrukturer som hid stammer fra helt grundlæggende natur mineralske forekomster til universelle codex linies. Dette spænd i molekylær struktur gør, at det finjusteres og fin stemmes helt ned i det fysiske og langt ud i det energetiske.

Det er dette spænd og denne sammenkobling der gør værktøjet unikt.

Et meget spændende projekt og som jeg håber får medvind og kan hjælpe mange med at få det bedre. Tak.

Tak Alvaron.