Den kosmiske Moder

Vi har i efterhånden mange år arbejdet med de feminine energier, deres vej til Jorden og reetablering rundt omkring i verden.

Det har været en lang rejse og vi rejser stadig, men efterhånden har arbejdet skiftet karakter.

Nye hjælpere er kommet til. Opgaven er blevet en helt anden.

Det er fantastisk at være en del af det energiarbejde der sker på Jorden idag.

Det giver en dybere mening med det hele.

Det feminine Lys

Uddrag af tekst fra Kanalisering med AyiShaTaTah.

AyiShaTaTahHun bekræfter at energien er summen af de feminine indstrømninger som vi kender dem.

De mange feminine indstrømninger.

Kanaliseringen fortsatter :

“Ayi sha ta tah . Stille og roligt lægger min energi sig. Jeg siger min, men den er også jeres, – lægger sig ind i jeres bevidsthed, i jeres celler. Jeres DNA åbner sig for dette hukommelsesspor. Viden om at I har ventet på dette og det der skal komme. Det har været på vej længe. Tusinder af år. Med at åbne for sporet igen og genskabe balancen . I kender min energi. Kender energien i jer selv – I erindrer energien fra før i kom til jorden. I har arbejdet i denne energi længe og mange steder i universet, og for nogen af jer vil erindringen og integrationen af energien føles, som en del af jer selv vender hjem. Finder fred og får fornyet mod og glæde til at fortsætte den vej i har valgt at gå.

AyiShaTaTah

AyiShaTaTah
Den kosmiske Moder

AyiShaTaTah kom igennem i en kanalisering i dec 2015, som en slags afrunding på års energiarbejde rundt omkring i Europa.

Det startede med en rejse til Tenerife i 2011 for at lave et større energiarbejde op til det store energiskifte i 2012.

Der var også en rejse til Azorerne i 201,1 for at arbejde med energilinjer og energinøgler, og vi mødtes på energisteder i Danmark for at mærke energi og connecte til den. Det var bl.a. hellige kilder vi besøgte, Lejre og den store Dronning Margrethes sten ved Lejre.

Alting var meget nyt dengang, og vi rejste ikke sammen, men vi delte ideer, snakke og refleksioner.

Derefter gik rejsen sammen til Glastonbury i England, og andre energisteder i Syd England. Vi vendte tilbage til England flere gange sammen, og blev nu guidet til at arbejde med de store feminine energier bag de hellige kilder i byen.

I Sommeren 2015 gik turen til Frankrig, hvor vi besøgte gamle hellige steder og arbejdede os igennem de guidninger vi fik.

Vi kender mange af de aspekter hun arbejder igennem. Alle de feminine energier som vi kender rundt omkring på jorden og som vi har elsket og værdsat gennem tusindevis af år.

De er alle et aspekt af hende.

Vores fokus blev mere og mere de store feminine energier. Vi kunne mærke hvor energierne trak os hen og hvornår vi skulle besøgte diverse kirker, hvor betydningsfulde historiske kvinder havde levet.

Deriblandt Maria Magdelenes kirke i Saint Maximin la Sainte Baume, Maria Magdelenens grotte, Chartres katedral, Lourdes, diverse kirker med gamle kristne kvindeskikkelser, Montsegur, Rennes de Chateux, Tarrascon-Sur- Ariege, Andorra, og havnebyen St Maries-de-la-Mer med den lille kirke der tilbeder Sara.

Sara som på en eller anden måder knyttes til historien om følget til Maria Magdelenes og deres rejse til Sydfrankrig, men som også er en helgen sigøjnerne fejrer hvert år i starten af sommeren.

Flere af kirkerne vi besøgte havde Den sorte Madonna stående, og på flere måder kredsede vi om hende og hendes energi også.

Undervejs på vores tur blev vi på forskellig vis, ført rundt i en historie vi ikke kendte så meget til. Vi arbejde med opretninger, alligntment og balanceringer.

Balanceringer til steder, historien og fortiden.

Vi arbejdede altid i Neutral og havde ikke noget mål med vores arbejde. Bare at være til stede og stille os til rådighed for det som kom.

Vi lod os altid guide til det arbejde der lventede.

Denne sommers energi arbejde bød på rigtig mange opretninger i 2. dimensions laget, som var blevet en mulighed at arbejde i.

Det var nyt at kunne arbejde og reetablere i 2. dimensionslaget, men energiarbejdet søgte den vej hver gang vi blev kaldt i arbejde.

2. dimensionslaget er vores krystallinske struktur, vores fysiske og mest fortættede del.
Den har været skubbet voldsomt ud af balance og alle aspekter vi kom i berøring med, kaldte på opretning, balancering og forløsning.

Vi havde til sidst en følelse af at vi nu var færdige med vores arbejde. Vi kunne rejse hjem, men vidste egentlig ikke hvad vi havde arbejdet med, andet end en masse opretning. Men energierne faldt endelig til ro.

Efteråret 2015

I efteråret 2015 prøvede vi at få belyst hvilken arbejde vi havde arbejdet på, og det var her AyiShaTaTah kom igennem i en kanalisering. Vi kendte hende ikke.

Hun fortalte at vi havde åbnet 10 kosmiske feminine porte, og reetableret den energi der strømmede til jorden gennem de 10 porte.
Hun fortalte at de nu var genetableret og samlet og hendes energi igen kunne strømme til Jorden.

Maj 2017

I 2017 foråret 2017 begyndte hun at rumstere i os på ny. Der var aspekter af hende som trængte til opmærksomhed, men vi vidste ikke i hvilken retning vi skulle søge svar. Vi havde prøvet forskelligt, men det udløste og udlignede ikke det vi ledte efter. Det trak rent fysisk et bestemt sted i kroppen, og via focus på det punkt, begyndte ny retning og rejse at tage form.

Vi fik aftalt en session med Freja Eliane Johannsen, som også er knyttet til de store Gudindeenergier.

Vi vidste ikke, at vi ved vores møde, ville udløse og genetablere de 12 kosmiske feminine porte, men det blev på mange måder en meget spændende dag i helt ny kontekst.

En energi som på ingen måde er ny.

Den kosmiske Moderenergi er kendt tilbage i mange tidsperioder , men har været meget usynlig i mange år. Nu strømmer den igen til Jorden og nærer os med sin fantastiske energi.

Hvordan arbejder energien?

Når du tager energien til dig, vil den begynde at støtte dig i din proces. I starten må smykket eller stenen nok af og på nogle gange, da den vil påvirke de ubalancer vi har til hendes store kosmiske energi, men efterhånden indfinder det nye sig.

Hendes energi samler de feminine bevidstheder og støtter dem, så dem der ikke er i balance, stille og roligt finder på plads igen.

AyiShaTaTahs energi står for Ro, Nærvær, Balance mellem det feminine og maskuline, enhed, feminin tilstedeværelse og nær vær. Energien styrker os indefra, og hjælper os med at samle os og finde mening. Finde ind til vores sandhed, vores inderste, vores ro og vores enhed.

Den er det vi leder efter i os selv. Den balance vi mangler halvdelen af.

Hvis man sætter sig med energien og beder den heale dig, vil energien strømme til dit energisystem som en varm, stærk og rolig energi. Den samler os og gør os hele. Gør os dybe og bevidste.

Hun hjælper os med at heale de ubalancer vi har til de 10 kosmiske porte, så den samlede energi igen kan strømme igennem os og forbinde os på ny til Jordens energi.

Efterhånden som energien falder til ro og har udlignet de ubalancer vi hver især har til de feminine portes energi, vil energien samle sig til en stærk enhedsenergi.

Det handler om vores inde balance. Vores indre energetiske afsæt.
Vores beskyttelse til det omkring os.

Tag energien til dig og se hvad den kan med dig.

Rigtig god fornøjelse.

Sesilje og Mia Sabina

Tekst kanaliseret af Malene