Livsgnisten – Gnisten af kærlig visdom

Kanalisering af Mia Sabina Dannesboe

d. 3.3.2021

 

 

Mit navn er Narran

Jeg kommer for at formidle mere viden til din udviklingsvej, og du skal som sådan ikke gøre så meget andet, end at lade talen flyde.

Det er du blevet ferm til, og du kan her hente stor visdom fra de de skjulte rigers biblioteker. 

Det er mange år siden de har været i brug,  så de støver lidt, men lad os finde ind til nogle af de ældre af slagsen, som omhandler et gammelt velfungerende paradigme som fandtes på Jorden for mange år siden. Det er en historie som du kender i dine egne rødder og en historie du gerne må fortælle videre  til andre, der gerne vil høre eller mærke den. Det handler om en livsgnist, som har til huse  mellem skovens væsener, og som mennesket gerne vil “lege” med, men ikke rigtig helt kan forstå omdrejningspunktet af eller med. 

Denne gnist af livsenergi er så utrolig vigtig for alt liv på jorden. Det er en dybtfølt og dybt elsket gnist af frihed og den elskes af alle som har den iboende i deres egen karakter. 

Og vi har brug for denne livsgnist, så vi kan få det hele til at løbe den rigtige vej rundt. 

Det er en gnist af kærlig visdom . En gnist af altings oprindelse, som ligger gemt her i disse formuldede skove. Men tag ikke fejl af disse formuldede skove. De indeholder stor visdom i sine gemmer. Nede i de nederste lag, ligger der mange skjulte skatte, som får os til at erindre , hvem vi virkelig var i de forgangne tider, men også måske hvem vi er i de sko vi træder rundt i på jorden i dag . Det er kompleksitet af tid at være med i alle tidsepoker på en og samme tid, men det skal man måske lade fare.

 

Tænk i stedet ind, at denne livsgnist har et meget vigtigt ærinde, for jeres overlevelse på jorden i dag. En livsgnist har til formål at holde alle individer tæt knyttet til hinanden, så de kan udveksle på de inter perifere planer. Det er nogle meget luftbårne planetariske systemer, som bibringer os viden og indsigt mellem hinandens bevidstheder og det er vigtigt, at de fungerer som de skal uden forstyrrelse af nogen art. 

At bibeholde dette uskadt og velfungerende er vigtigt i tiden der kommer, så vi ikke lander i den store masse af intethed, som er på vej til at dannes på jorden i dag.

 

Hvis du forestiller dig denne livsgnist, siddende tæt ved dit bryst, som holder forbindelse til alle pinealkirtler som er vågne til at modtage besked strømmen, om de Gyldne Paradisiske strukturer, så er det en god start for at vække genklang hos alle vågne sjæle, som er på Jorden i dag. De vil i fællesskab udrense slagger dele i disse forbindelser, så de løber frit og uhindret og det er vigtigt at de ikke forplumres, men netop holdes klare og fine i frekvensen.

 

Det får stor betydning for Jordens ve og vel. At vi kan komme rigtigt omkring denne portal.

Det er en visdoms portal af de helt store, som nu er ved at finde ind på sin rette plads.

Herfra skal den virke med det som kommer og det som er.

En portal af evig frigivelse af livets gnist.  

Livets grundlæggende gnist..

<3

Tak Narran